Hráčem 14. kola, IV. třída sk. B Příbram, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Šťovíček

55%

Neuvěřitelným výkonem pomohl Sedlčanům k vítězství na půdě Nové Vsi C. V utkání, které pro Sedlčany skončilo neobvykle vysokou výhrou 14:2, nastřílel Radek Šťovíček hned polovinu gólů svého týmu a tímto sedmigólovým přídělem se rázem vyhoupl do čela střelecké tabulky soutěže, kde má nyní 17 gólů a vede tak o 3 góly před Petrem Moudrým z Kosovy Hory B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Šťovíček 16%
3. Patrik Sabon 13%


0

V uplynulém kole zřejmě nemohlo hlasování skončit jinak, než výhrou sedlčanského Radka Šťovíčka, protože dát sedm branek v jednom utkání, ač ve čtvrté třídě, to se jen tak nevidí. Sedlčanský útočník si vysloužil od fanoušků 55% hlasů a s přehledem zvítězil. Na druhém místě skončil další z rodu Šťovíčků Filip, který ve stejném utkání přidal další dvě branky a v hlasování obdržel 16% hlasů našich čtenářů. Třetí místo tentokrát obsadil Patrik Sabon z týmu Nová Ves/Malá Hraštice B. Ten v překvapivě vyrovnaném souboji s posledním týmem soutěže opět vstřelil nádherný gól a přidal svému týmu na klidu gólem na 2:0 v době, kdy tlak Vysokého Chlumce stoupal.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.