Hráčem 17. kola, Okresní přebor Rokycany, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Šimon Huttr

50%

Šimon Huttr , jako bojovník ve službách TJ Spartak Strašice předvedl v sobotním utkáni proti Mirošovů správne nasazení a pravou dravost, když už jeho tým měl poslední naději s výsledkem něco udělat.On se rozhodl vzít situaci do vlastních rukoů a v posledních minutách utkáni dokázal snížit na 3:2, což pro tým znamenalo velkou šanci s výsledkem něco udělat, ač to nakonec dopadlo vítězně pro Mirošov Šimon Huttr si určitě zaslouží poklonu a uznání za to , že vytrvalost mu rozhodně nechybí a proto zítra očekavejte rozhovor , kde objasni , své plány do budoucna a přiblíži vám sobotní duel spohledu hráče, který umí zabojovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Čada 41%
3. Karel Hlavička 4%


0

Máme tady 17.kolo a s ním také vítěze hlasováni , kterým se s 50% stal Šimon Huttr ve službách TJ Spartak Strašice a jen o 9% za ním na druhé pozici Jakub Čada, jako kapitán TJ Čechie příkošice a na třetí, bronzové přičce se ocitl Karel hlavička, jako nezastavitelný střelec a kapitán FC Cheznovice 96.Hlasovalo celkem 129 osob.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.