Hráčem 13. kola, IV. třída sk. B Příbram, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Moudrý

37%

Dvěma góly z první půle utkání proti Vysokému Chlumci poslal Kosovu Horu B do dvougólového vedení a položil tak základ k zisku tří bodů pro lídra soutěže, který si tak posjitil vedení v soutěži a zvítězil již po sedmé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Sabon 27%
3. David Krůta 23%


0

I v druhém jarním kole se na první příčku v hlasování dostal hráč Kosovy Hory B, po Ondřeji Sůvovi, který zvítězil v prvním jarním kole, tentokrát na nejvyšší stupínek vystoupal Petr Moudrý, jenž vstřelil v zápase s Vysokým Chlumcem dvě ze čtyř branek svého týmu a získal 37% hlasů. Druhou příčku přisoudili hlasující Patriku Sabonovi z týmu Nová Ves/Malá Hraštice B, ten v těžkém zápase proti Sedlčanskému céčku vymetl z dálky šibenici a zajistil svému týmu alespoň bod, v hlasování získal 27% hlasů. Se ziskem 23% procent hlasů se na třetí příčce umístil David Krůta z Dublovic B. Ten vstřelil vítězný gól v utkání proti Prostřední Lhotě a výrazně se tak podílel na překvapivé výhře Dublovic.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.