Hráčem 22. kola, Divize sk. D, se stává...

Datum kola: 17.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Vavroušek

44%

Mladý brankář Slavoje Polná byl ještě před minulým zápasem v Hodoníně v pozici druhého brankáře. Během utkání se však zranila jednička Jindřich Skočdopole a do branky se za stavu 1:3 postavil právě Daniel. Inkasoval ještě třikrát, ale jak uvedl trenér na pozápasové tiskovce, na gólech nenesl vinu. Trenérova slova potvrdil mladý brankář v následném zápase proti Staré Říši, kdy několikrát podržel svůj tým a vychytanou nulou výrazně přispěl k výhře 2:0. Za to jste ho ocenili i vy, naši čtenáři, kteří jste mu svými hlasy vynesli titul Hráč 22.kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Schlehr 37%
3. Filip Bartoň 3%


0

Deset mužů v poli nestačilo na jediného muže mezi třemi tyčemi. Jinými slovy řečeno, vítězství v naší anketě si v 22. divizním kole odnesl brankář Slavoje Polná Daniel Vavroušek. Ten získal necelou polovinu hlasů, přesně 44%, čímž v dramatickém duelu porazil ofenzivního hráče FK Kozlovice Martina Schlehra, který obdržel 37% došlých hlasů. Další v pořadí dostali již podstatně méně hlasů, na 3. místě skončil se 3% pelhřimovský Filip Bartoň. Vítězům gratulujeme a vám děkujeme za vaše hlasy!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.