Hráčem 18. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Filípek

42%

Atraktivní anketa o Hráče kola Poutník ligy má svého dalšího vítěze. Tentokrát se jím stal kamenický Tomáš Filípek. Do redakce opět došel rekordní počet hlasů, jejich celkový součet o několik desítek hlasů překonal rekord z minulého týdne. Tomáš Filípek svým konkurentům tentokrát odskočil, když získal 42% hlasů. Kamenický pendl z A týmu zazářil v duelu s nedalekým Božejovem, kde rezervě Slovanu dvěma góly pomohl přetrhnout děsivou šňůru sedmi venkovních proher v řadě. S vítězem ankety si budete opět moci přečíst zajímavý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Joneš 21%
3. Pavel Běloch 20%


0

Za vítězným Tomášem Filípkem z Kamenice nad Lipou se tentokráte strhl boj o druhou příčku, který svedli dva stopeři. Hořepnický Michal Joneš zprvu dosti zaostával, ale drtivým finišem nakonec o pouhé jedno procento předstihl ústrašínského Pavla Bělocha. Oba hráče pojí podobná historie, oba se vrátili na zelené trávníky po dlouhé fotbalové absenci a oba ve výborné formě. Hořepník i Ústrašín pomoc těchto kvalitních plejerů velmi uvítal, právě výkony zkušených stoperů mohou tyto týmy dovést až k vytoužené záchraně.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.