Hráčem 10. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Volín

60%

Je záložníkem týmu TJ Sokol Kozojedy. Tento střelec se podílel svými 2 brankami na vítězství svého týmu 2:3 v Mladoticích (zápas sehráli s B týmem). Svůj první gól vstřelil z penalty a své hráče nastartoval k obratu celého zápasu. A není náhoda, že je autorem 2 branek. Momentálně se nachází na skvělém 2. místě v pořadí střelců IV. třídy sk. B a na účtě už má 10 vstřelených branek. A na vedoucího Karla Kazdu ztrácí pouhý gól. Je dost pravděpodobné, že Pavla Volína ještě uvidíme v sestavě kola- tak se nechme překvapit.

 Gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Končal 27%
3. Dominik Mazák 7%


0

Radek Končal - na vítězství to bohužel nestačilo, ale přesto si zaslouží obdiv za svůj mimořádný gól ve Vysoké Libyni. Končal hraje na pozici záložníka za tým TJ Sokol Trnová B. Na vítězství svého týmu 1:6 se podílel 2 brankami.

Jakub Turjanica - jediný exekutor vstřelené branky za Dolní Bělou ve vyrovnaném boji proti Třemošné (B tým) si vynesl v anketě skvělé 3. místo. Jeho gól zařídil D. Bělé alespoň 1 bod. Musíme dodat, že ještě jako jediný hráč ze svého týmu proměnil pokutový kop při rozstřelu. Na svém kontě má již 3 vstřelné branky v IV. třídě sk. B.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.