Hráčem 15. kola, III. třída sk. B Karlovy Vary, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Rudolf Mydloch

50%

Náš vítěz Rudolf Myddloch se většinu času stará o to, aby jeho tým dostal, co nejméně gólů, tak jak bylo psáno. Ovšem v 15. kole převedl své schopnosti i na útočné polovině. V zápase proti Krásnému Údolí zajistil svému týmu výhru jediným gólem zápasu. Díky této výhře se Teplá vzdálila od Krásného Údolí na rozdíl dvou bodů.


Zdroj: http://karlovarsky.denik.cz/fotbal_region/iii-trida-pilsky-suter-pavel-jakubal-si-smlsl-na-potuckach-nasazel-jim-5-golu-20160413.html

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Bydžovský 39%
3. Libor Slivčák 11%


0

Mezi našimi třemi nejlépe oceněnými hráči v 15. kole se sešli dva spoluhráči z týmu TJ Sokol Teplá B. Jak Rudolf Mydloch, tak Michal Bydžovský se starají o obrannou část a jejich úkolem je dostat, co nejméně gólů. V zápase 15. kola Michal Bydžovský vychytal svému týmu výhru plus si mohl připsat na svůj účet čisté konto. Třetí nejlepší hráč kola Slivčák Libor si již druhé kolo v řadě drží dva góly na zápas. V posledním kole pomohl Verušičkám od pohromy, kdy dvěma góly pomohl srovnat skóre zápasu z 0:4 na 4:4. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.