Hráčem 14. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Trávníček

37%

Co k Petru Trávníčkovi říct? Všichni už jej jistě znáte, Petr je totiž velmi častným účastníkem našich sestav týdne, ale co se vítězství týče, tak je to jeho premiéra. Poprvé se titiž Petr dočkal až nyní, když skvěle řídil hru svého týmu proti Kráslovskému Poříčí a podal skvělý defenzivní výkon, který velmi přispěl k zisku dvou bodů. Měl většinu balónů a skvěle je rozděloval mezi spoluhráče, není se tedy čemu divit, že si řekl o nominaci na vítěze, kterou nakonec dokázal ve zalto také přetavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Hilko 35%
3. Lukáš Doboš 27%


0

Dámy a pánové, kluci a holky, maldí a dospělí, ať jste zkrátka kdokoli a zrovna čtete tento článek, tak vězte, že se právě dozvídáte o historickém momentu. Poprvé, minimálně ted v naší soutěži, se stal jev, kterého jsme doposud ještě svědky nebyli, a sice ten, že stupně vítězů obsadili pouze členové jednoho a toho samého týmu. Ale to je pochopitelné, jelikož je tím týmem velmi nabuzené Oloví, které je po porážce Poříčí v obrovské euforii a jejich velké vítězství tak nakonec nezastínil ani ještě větší úspěch v podání Rychnova a ani ten v podání Nového Sedla. Začněme tedy od třetího místa, které nakonec zbylo na levého beka Lukáše Doboše, druhé pak jen těsně na levého záložníka Davida Hilka a na samm vrcholku pak skončil předstoper Petr Trávníček (všichni SK Oloví).

Do Oloví tedy posíláme trojnásobnou gratulaci za velmi vydařený víkend.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.