Hráčem 18. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 26.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Jungr

31%

Třetím vítězem ankety Hráč kola se stal na jaře Martin Jungr, brankář týmu TJ Sokol Libiš, který v osmnáctém kole Divize B zazářil v utkání proti Chomutovu. Domácí brankář předvedl v prvním poločase fantastický reflexivní zákrok a na opačné straně vzápětí vsítil vítězný gól Libiše po bleskově sehraném protiútoku Ivan Baratynskyy. Oba dva hráči se postarali o klíčový okamžik zápasu a byli vyhlášení hráči utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Jína 30%
3. Karel Kaňkovský 15%


0

Fanoušci Neratovic by určitě čekali mezi nejlepšími třemi hráči Martina Rejmana, který vstřelil o víkendu dva góly, v týmu ale přesto může vládnout spokojenost poté, co v pohledném zápase zvítězil těsně 3:2 na hřišti Litvínova, kde se o vítězný gól postaral hostující obránce Pavel Jína a se ziskem přesně třiceti procent skončil těsně za vítězem ankety Martinem Jungrem.

 

Pomyslný bronz patří Karlu Kaňkovskému, který se stal o víkendu hrdinou utkání mezi Vilémovem a Horními Měcholupy. Domácí útočník odehrál fantastické utkání a směrem vpřed byl stejně jako na podzim velice platný, o čemž dokonale svědčí vítězný a jediný gól utkání, který vstřelil již po necelých sedmi minutách právě Karel Kaňkovský.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.