Hráčem 15. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 26.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Čurda

48%

Vojtěch Čurda je 17tiletý odchovanec Sokolu Želetava. Ačkoliv je věkem ještě dorostenc, svými výkony si již řekl o místo v základní sestavě svého mateřského celku. V posledním zápase ohromil dvěma brankami, první brankou otevřel a druhou uzavřel účet zápasu. Svému týmu tímto dopomohl k cenému bodu z vekovního hřiště. V jeho krátké kariéře získal střídavými starty zkušenosti v sousedním Sokolu Předín. Pokud se chcete dozvědět jak si vítězství cenní, čtěte v následujících dnech náš web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Vyletěl 26%
3. Jan Klíma 5%


1

Právě teď je dohlasováno. Máme pro vás shrnutí výsledků hlasování o hráče kola. Začneme od třetího místo a na něm se umístil Jan Klíma z FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice za svoji tříbodovou branku. 2. místo obsazuje s necelým 50ti hlasy Petr Vyletěl- Vladislav, kde ani jeho výkon nestačil alespoň k bodovému úspěchu jeho týmu. Tak alespoń tato malá náplast. A konečně první místo Vojtěch Čurda z Želetavy, který posbíral rovnou polovinu všech hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2016 10:46
(Y)