Hráčem Podzimu, 3.liga , se stává...

Datum kola: 04.12.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Richard Macháč

42%

Na tenhle podzim bude vzpomínat určitě v dobrém. Osmkrát rozvlnil síť, třikrát nakoukl do ideální jedenáctky kola a pro svůj tým odváděl na hřišti skvělé služby. Macháčovo perfektní práci ocenil i trenér Kronďák, který jej do sestavy kola nominoval, což je vzhledem k nabitému kádru Vltavínu úspěch už samo o sobě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Krček 23%
3. Miroslav Doležal 16%


0

Dobojováno jest! Po dlouhém hlasování, během kterého dorazilo více než pět tisíc hlasů, zná třetí liga svého krále. A kdo ČFL na našich stránkách podrobně sledoval, asi nebude překvapený, že vítězem se stal zástupce lídra soutěže Loko Vltavínu. Richard Macháč navázal na pět svých předchůdců, kteří dosáhli na ocenění pro nejlepšího hráče kola a završil tak vynikající podzim Vltavínu, který bodoval nejen jako celek, ale i z hlediska individualit. Vítězi, který získala skoro polovinu z celkového počtu hlasů gratulujeme!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.