Hráčem Podzimu, Divize sk. C, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jan Šťastný

46%

Dlouhé hlasování o nejlepšího hráče podzimu je za námi a vítěz získal skoro polovinu ze všech došlých hlasů. Vítězem se stal Jan Šťastný, který je gólmanem klubu MFK Trutnov. Honzovi poslalo svůj hlas více než 4300 fanoušků.

Jan Šťastný je výrazná gólmanská osobnost v této soutěži. V odehraných patnácti zápasech, Honza odchytal plný počet minut. V žádném z utkání vážněji nechyboval. 5 x udržel čisté konto a zvláště v duelech, kdy Trutnov bodoval naplno, je výrazně podržel.

S Honzou Šťastným se pokusíme v nejbližší době udělat rozhovor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Štěpán Zahálka 25%
3. Zdeněk Vaňous 14%


0

Druhou příčku obsadil Štěpán Zahálka z Admiry Praha, kterému fanoušci poslali přes 2300 hlasů.

Celou podzimní část Divize C odehrál Štěpán bez zranění (což nebývalo pravidlem). Autor tří branek, celou podzimní část zvládl podstatě bez střídání. Výborně zvládal i změny na postech. Byl kreativní duší naší hry a k tomu velmi dobře plnil obranné povinnosti. Dalším velkým plus bylo rozehrávání standardních situací, které byly celý podzim velkou zbraní Admiry, protože ze hry moc branek nedávala.

Na třetím místě se umístil Zdeněk Vaňous z TJ Jiskra Ústí nad Orlicí, kterému fanoušci poslali přes 1300 hlasů.

Zdeněk je nejčastějším terčem pozornosti soupeřových obran, není velkého vzrůstu, ale tento hendikep nahrazuje skvělou individuální technikou, herním myšlením i schopností sám akci zakončit tvrdou nebo umístěnou střelou. Pověstné jsou jeho góly z přímých kopů, z obou stran perfektně rozehrává i další standardní situace. O jeho kvalitě svědčí nejlépe to, že mimo šesti gólů, které vsítil sám, se na většině ostatních úspěchů podílel přímo jako nahrávač, nebo u něj gólová akce začala. Jako správný kapitán je i respektovanou pozitivní osobností v kabině.  Vzhledem ke svému zaměstnání /strojvedoucí u ČD/ se  nemůže věnovat naplno tréninkům, přesto je již několik sezón jednou z největších hráčských osobností celé divizní skupiny C.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.