Hráčem Podzimu, III. třída sk. B České Budějovice, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Lukáš Froněk

56%

Bronzovou příčku obsadil kanonýr ze Slavče Miroslav Tošner. Nejlepší střelec III. třídy byl na podzim k nezastavení a do sítí soupeřů se trefil celkem 16 krát. Nejlepší kousek si nechal do závěrečného zápasu. V derby proti Trhovým Svinům B se trefil hned pětkrát.

Na druhém místě skončil Miloš Schuster z Mladého. Mládské srdce, které o víkendu prakticky nevynechá jediný zápas áčka a béčka, byl motorem zálohy béčka Mladého, které po jarních výsledcích, zůstalo po podzimní části za očekáváním. Jaro však patří k silnějším stránkám jeho týmu a tak se máme na co těšit.

Největší počet hlasů pak získal Lukáš Froněk z Římova. Konstruktivní hráč směrem dopředu a spolehlivý v bránění. Na podzim podával spolehlivé výkony a v jarní části bude chtít se svými spoluhráči zaútočit na nejlepší tři týmu B skupiny III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miloš Schuster 27%
3. Miroslav Tošner 14%


0

Tříměsícíční čekání a hlasování o Muže podzimu je u konce. Tři hráče, kteří získali nejvyšší počet hlasů se dozvíte v našem článku.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.