Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. C, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



David Rieger

52%

Poslední vítěz sestavy kola, když vstřelil hattrick za čtyři minuty! Mladý fotbalista se s pěti brankami stal nejlepším střelcem svého celku, Volduchy totiž dokázaly třiadvacet vstřelených gólů rovnoměrně rozmělnit do řady střelců. Rieger nastoupil i za B-tým, kde v okresním přeboru zapsal trefy dvě. Od vás si mladý forvard vysloužil více jak polovinu všech hlasů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Rýdl 34%
3. Lukáš Němec 6%


0

David Rýdl - Radnický útočník nastřílel dvanáct branek a zůstal tak jen v těsném závěsu za nejlepšími střelci podzimu. Nejlepší výkon asi předvedl proti aktuálnímu lídrovi Touškovu v osmém kole, kde se trefil hned čtyřikrát. Ze třiatřiceti branek svého týmu tak zařídil více jak třetinu. Od vás si vysloužil stříbro za čtyřiatřicet získaných procent.

 

Lukáš Němec – Dynamo má suverénně nejlepší obranu v celé lize, když inkasovalo pouze deset branek ve třinácti utkáních, druhý nejlepší tým jich obdržel hned dvakrát tolik. V brance se vystřídali čtyři brankáři, dva z nich odchytali shodně pět střetnutí. V nich méně inkasoval právě tento osmnáctiletý gólman – tři. Vy jste jej pak odměnili bronzem v naší anketě Hráč podzimu!

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.