Hráčem Podzimu, 1.B třída , se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jiří Holý

53%

Nejlepším hráčem podzimu se stal Jiří Holý z týmu FK Skalná a s 53% hlasů nedal soupeřům žádnou šanci. Zasloužené vítězství podtrhuje jeho gólová potence, i když ho v části sezóny trápila bolest paty, tak dokázal nastřílet úctyhodný počet branek a s 18 trefami vévodí tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Křepský 23%
3. Petr Halčinský 18%


0

Na druhém místě se umístil Lukáš Křepský z týmu TJ Sokol Lázně Kynžvart a 23% hlasů mu vyneslo krásné druhé místo. Na Lukášovi stojí celá obrana týmu, kterou diriguje ze stoperské řady. Díky skvělé obraně jeho tým přezimuje na druhém místě v tabulce.

 

 

Na třetím místě se umístil Petr Halčinský z týmu SK Dolní Rychnov a 18% vašich hlasů mu přineslo bronzovou příčku. Petr je kapitánem a tahounem týmu, z obrany organizuje hru celého týmu a když se v týmu probudí střelci, můžeme Rychnov očekávat na předních místech v tabulce.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.