Hráčem Podzimu, III. třída Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Libor Souček

45%

Největší přízeň fanoušků v hlasování o Hráče podzimu ve III. třídě Pelhřimovska měl Libor Souček, útočník Vyskytné. Zkušený fotbalista, který patří k dlouholetým oporám mužstva zpod Křemešníku, si na podzim udržoval stabilní formu, když konta soupeřových brankářů zatížil osmi góly. V dvouměsíčním hlasování o Hráče podzimu získal vyskytenský útočník 45% hlasů, což stačilo na prvenství v prestižní anketě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Kopecký 33%
3. Jakub Špinar 8%


0

Vítězného Libora Součka doplňuje na pomyslných stupních vítězů želivské duo. Druhou příčku obsadil záložník Michal Kopecký. Želivský Beckham v podzimních bojích zaznamenal devět střeleckých úspěchů, což ho řadí na první místo v tabulce třetitřídních kanonýrů. V anketě o Hráče podzimu však na první příčku nedosáhl, 33% hlasů stačilo na stříbrnou pozici. Na bronzový stupínek vyšplhal Jakub Špinar, defenzivní opora želivského mančaftu, které fanoušci poslali 8% všech hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.