Hráčem Podzimu, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Tomáš Sedláček

58%

Suveréním hráčem podzimu, který získal více než polovinu všech hlasů se stal Tomáš Sedláček. Je to tedy skvělá tečka za jeho velmi povedeným podzimem. Po podzimní části má tomáš totiž 17 vstřelených branek a vedet tak tabulku střelců celé soutěže. Toto skvělou fotmou pomáhá i svému týmu - TJ Jiskra Dobronín, který se po podzimní části nachází na 3. místě a na první Ledeč ztrácí pouze 4 body. Pokud bude Sedláček i se svým týmem takto pokračovat i v jarní části, čeká nás hodně zajímavá druhá polovina soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Mišovic 21%
3. Martin Nepovím 8%


0

Hlasování o hráče podzimu je za námi a my Vám přinášíme očekávané výsledky této ankety. Celkem jasným a suveréním vítězem se stal dobronínský ostrostřelec Tomáš Sedláček, který získal 58% hlasů. Za druhé místo si pomyslnou stříbrnou sošku hráče podzimu hráč Leštiny Jakub Mišovic a pomyslnou bednu nám uzavírá záložník doposud první Ledče nad Sázavou - Martin Nepovím.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.