Hráčem 14. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Pešek

52%

Ledeč nad Sázavou potvrzuje svoji nadvládu v 1. A třídě nejen v tabulce, ale i v počtu ocenění pro hráče kola. Toto ocenění tentokrát získal Petr Pešek. Ledečský obránce má nemalou zásluhu na primátu svého týmu, který se mu povedl, a to, že na podzim neprohrál jediný zápas a i díky tomu se vyhřívá na nejvyšší příčce tabulky. V posledním zápase proti Pacovu, který nakonec skončil 2:2, zahrál právě Petr velmi dobře a vysloužil si tím nominaci na hráče kola. Díky vám, fanouškům tuto anketu ovládl a my pro vás s Petrem připravujeme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Pohan ml. 12%
3. Josef Pavelec 11%


0

A je to tu. Podzim je konečně za námi, týmy mají za sebou svoje závěrečné akce a hráči si už začínají uživat zaslouženého volna. Nám ale zůstala ještě jedna povinnost. Vyhlásit hráče kola posledního podzimního zápasu, tedy hráče 14. kola. Jak už se tu za těch 14 kol stalo tradicí, vítězem je opět hráč Ledče nad Sázavou, obránce Petr Pešek. Ze 162 hlasů získal Petr 52 % a převálcoval všechny svoje soupeře. Na druhém místě se umístil Martin Pohan mladší a 3. místo patří Josefu Pavelcovi.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.