Hráčem 10. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ivo Petrášek

37%

Životní trefa nebyla jediným úspěchem, kterého se sám Ivo Petrášek dočkal. Také díky jeho vstřelené brance se SK Holubov zbavil těžké zátěže, když po čtyřech v řadě jdoucích neúspěších plně bodoval a podzimní část aktuálního ročníku zakončil zcela důležitým vítezstvím.

 

Do utkání zasahoval jako střídající hráč až v průběhu druhého poločasu. Již krátce poté, co vstoupil na pažit, mohl vedení svého týmu navýšit, ovšem první pokus mu byl zamítnut. Možnost reparátu ale využil už po dvaceti minutách pobytu na place, čímž vítězství završil. Nutno dodat, že tento gól byl první v jeho fotbalovém životě.

 

Tradiční rozhovor přineseme nejpozději v pátek a rozhodně se bude nač těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vojtěch Tybitancl 20%
3. Milan Víšek 14%


0

V průměru si každý pátý zaslaný hlas našel cestu k nominované jmenovce zkušeného gólmana Vojtěcha Tybitancla. Ten ukázal opravdu chvályhodný výkon a také na jeho představení stálo vítězství týmu TJ Dynamo Světlík. Lídr soutěže tak podruhé v řadě již neklopýtl a mohl udělat výraznou tečku za zcela úspěšným podzimem, jenž letošní ročník rozťal na dva díly. Do jarního dějství tak první tým tabulky vstoupí se zřetelnou výhodou a pakliže si formu udrží, máme jasného postupujícího do okresního přeboru.

 

Za dvě vstřelené branky si podporu fanoušků zasloužil Milan Víšek. Poté, co rozšířil svůj střelecký výčet a se spoluhráči aktuálnímu soupeři nastřílel legendárního bůra, může počítat s dalším úspěchem a to bronzovou příčkou v naší pravidelné anketě. Jeho mužstvo FC Lipno tak stále hodlá úročit na čelo tabulky, jenže to bude muset nechat na jarní část, jelikož nyní přezimuje na druhé pozici žebříčku okresní soutěže.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.