Hráčem 13. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Smejkal

32%

Jako vítěze posledního kola jste si zvolili dobronínského kapitána - Jaroslava Smejkala. Tento tahoun dobronínského týmu pomáhá Dobronínu k prozatím skvělým výsledkům a i díky němu se tým nachází po prvním kole na skvělém třetím místě. V posledním zápase proti Pohledu vstřelil Jaroslav první gól svého týmu a jako správný kapitán nastartoval svůj tým, kterému se nakonec podařilo zvítězit 1:2. Rozhovor s Jaroslavem pro vás připravujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Bláha 17%
3. Martin Kostroun 11%


0

Do hlasování o Hráče posledního, tedy 13. kola se zapojilo rekordních 368 hlasujících a zvolili si jasného vítěze. Tím se s 32 % stal dobronínský záložník Jaroslav Smejkal. S poměrně velkým odstupem za ním skončil se 17 % ledečský střelec hattricku v poslendím odehraném zápase - Jan Bláha a na 3. místě skončil s jedenácti procenty pacovský střelec dvou gólů z poslendíhé zápasu proti týmu SK Věžnice - Martin Kostroun.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.