Hráčem 11. kola, 1.B třída sk. E, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Aleš Pelikán

62%

Vítězem se tedy stává Aleš Pelikán. Tento hráč hraje za SK Petrovice u Sedlčan. Získal více než polovinu hlasů a po zásluze v této anketě zvítězil. Své hlasy si získal především díky skvělému výkonu v utkání proti Sedlčanům B, a když navíc vstřelil rozhodující gól pět minut před koncem měli domácí příznivci jasno, koho určit jako hráče utkání. Tento mladík získal ocenění hráč kola poprvé, a tak se v pátek můžete těšit na to, co nám o sobě a o svém týmu Aleš prozradí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vít Zrůbek 14%
3. Roman Šittich 11%


0

Skončilo hlasování o hráče kola a to znamená, že jsou k dispozici i výsledky! V tomto kole bylo velmi obtížné určit sestavu kola, protože zápasy byly velice vyrovnané. Vy jste však hlasovali a hlasování dopadlo takto. Třetí se umístil Roman Šittich, který vstřelil úvodní branku v zápase s favorizovaným soupeřem ze Sedlece a nabudil tak svůj tým ke skvělému výkonu a také k senzační výhře. Dobříčský fotbalista získla 11% hlasů. Druhý skončil petrovický brankář Vít Zrůbek, který jako jediný udržel čisté konto a výrazně tak pomohl svému týmu k vítězství 1:0 proti B týmu Sedlčan. Vít Zrůbek získal 14% hlasů a bere pomyslnou stříbrnou medaily. Vítězem ankety pro jedenácté kolo se stává opět hráč z Petrovic. Je to Aleš Pelikán, který nejen že podal kvalitní výkon téměř bez chyb, ale také vstřelil těsně před koncem vítěznou branku svého klubu a jak už jsem zmínil Petrovice zvítězili na svém hřišti 1:0. Aleš Pelikán navíc vyhrál hlasování s naprosotou dominancí, když získal 62% hlasů!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.