Hráčem 11. kola, IV. třída sk. A Tachov, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Haník

40%

Nejlepším hráčem kola se stává Pavel Haník, brankář Tisové, který má v letošní sezóně skvělou formu. Tentokrát inkasoval brankář Tisové jednou v Damnově, ovšem pomohl svému týmu skvělými zákroky k vítězství na hřišti Damnova. A jak se říká, napotřetí všeho dobrého, což je případ právě Pavla Haníka, který se po víkendu dostal potřetí do sestavy kola a vyhrál. Již v pátek se můžete těšit na rozhovor s hráčem, za redakci fotbalunas.cz přejeme mnoho úspěchů a čistých kont. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Viacheslav Pryvrattskyi 23%
3. Jakub Honzátko 14%


0

Je tu středa a to znamená, že máme výsledky z hlasování o nejlepšího hráče 11. kola. Tentokrát hlasování ovládli opět hráči Tisové, jako tomu bylo minulé kolo. První místo obsadil Pavel Haník, brankář Tisové který získal 40% hlasů. Na druhém místě s rozdílem 17% se umístil Viacheslav Pryvrattskyi, který gólem pomohl k vítězství Tisové na hřišti Damnova. Na místě třetím se 14% hlasů se umístil Jakub Honzátko ze Studánky, obránce, který pomohl svému týmu k vítězství nad Vranovem. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.