Hráčem 13. kola, III. třída sk. A Vyškov, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Petr

62%

Tento hráč patří do stabilní sestavy komořanského mužstva a trenér Pavel Svoboda pro něj připravuje spíš defenzivní úkoly. Mimo obrany, kde se teď často objevuje, nastupuje také ve středové řadě a všude podává spolehlivé výkony. Kromě svého hráčského vytížení se výrazně podílí i na dalších činnostech kolem komořanského fotbalu a mimo jiné také pomáhá v klubu s výchovou mladých hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Sommer 17%
3. František Hanák 10%


0

Podzimního hlasování o hráče kola třetí třídy skupiny A vyškovského okresu se stále zúčastňuje velký počet čtenářů internetových stránek "fotbalunas" a také tentokrát velikým rozdílem v počtu hlasů zvítězil hráč Komořan David Petr. Je o to cennější, že jeho příznivci pro něj hlasovali i po prohraném domácím zápase s mužstvem Opatovic. Na druhém místě se umístil rychtářovský Libor Sommer, který se výborným výkonem a vstřeleným gólem výrazně podepsal na překvapivé remíze svého mužstva v Drnovicích. Jako třetí skončil František Hanák z Pačlavic, který nastoupil po delší době a podal velmi dobrý výkon.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.