Hráčem 11. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Gramer

24%

Minulý týden jsme psali o tom, že se hráčům ledečského kádru povedlo vrátit pomyslné žezlo za hráče kola na jejich stadion a jejich nadvláda pokračuje i teď. Tu prodloužil obránce a základní stavební kamen ledečksé defenzívy - Filip Gramer. Ne moc často se stává, že by naši anketu ovládl obránce, ale Filip si to svýmy výkony zaslouží, jelikož vede defenzívu Ledče ke skvělým výsledkům. My jsme pro vás Filipa vyvzpovídali a tento rozhovor pro vás chystáme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Luděk Freundenreich 21%
3. Ondřej Šuranský 13%


0

Skončila nám další anketa o hráče kola, tentokrá jedenáctého a neskončila ani nijak překvapivě. Zvítězil totiž další ze základních stavebních kamenů ledečského týmu. Tentokrát skvěle hrající obránce - Filip Gramer. Ten z 233 hlasů získal 24 %. Hned za ním skončil s 21 procenty pohledský Luděk Freundenreich. Poté je velký skok a na posledním stupínku naší bedny stojí se třinácti procenty kamenický Ondřej Šuranský.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.