Hráčem 11. kola, Okresní přebor Jihlava, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Svěrák

47%

Mladý obránce či defenzivní záložník David Svěrák se stal hráčem 11. kola okresního přeboru. Do sestavy kaola pronikl především díky výborné defenzivní činnosti, ačkoliv jeho tým inkasoval tři branky, mohlo jich být i více, nebýt Svěráka. Jak prožíval derby s Bítovčicemi? Jaké jsou jeho osobní cíle do nadcházejících zápasů? Nejen na toto se Davida Svěráka zeptáme v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Kamil Eliáš 23%
3. Zbyněk Koreš 11%


0

Máme tu výsledky hlasování o hráče 11. kola okresního přeboru Jihlavska. Považuji za nutnost sdělit, že jste Vy, fanoušci, rozdali celkem 489 hlasů, což je velice solidní počet! Na třetím místě se umístil Zbyněk Koreš z Batelova, který získal 11% hlasů. Stříbrnou pozici obsadil velkoberanovský Kamil Eliáš se ziskem 23% hlasů- Vítězem a hráčem 11.kola se stal David Svěrák Luk nad Jihlavou, který obdrže od fanoušků 47% hlasů! Rozhovor s Davidem Svěrákem přineseme tradičně v pátek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.