Hráčem 11. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Hamerský

37%

1, 28, 32, 61. Přesně v těchto minutách utkání s Rokytnicí vamberecký David Hamerský rozvlnil síť. V 1. minutě nejprve otevřel skóre zápasu, ve 28. zvyšoval na 4:0, ve 32. zajistil dovršením hattricku pětibrankové vedení a v 61. přidal svůj čtvrtý a celkově šestý gól Baníku. Čtyři skvělé trefy, kterými vyprovodil soupeře, tak zásadně ovlivnily skóre. Vamberk nakonec vyhrál 8:0 a upevnil si pozici ve vedoucí skupině tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Tlapák 20%
3. Michal Šrom 14%


0

Čtyřgólová smršť z dílny Davida Hamerského pomohla vambereckým fotbalistům k vysoké výhře nad Rokytnicí, samotnému hráči pak k ocenění nejlepšího hráče 11. kola. O víkendu se nikdo netrefil víckrát než on a žádný celek nezaznamel vítězství s větším gólovým rozdílem než jeho Baník. Na druhém místě skončil obránce Jakub Tlapák, jistota lukavických obranných řad. Třetí příčku pak obsadil Hamerského spoluhráč Michal Šrom, který přispěl na konto svého týmu dvěma brankami. 

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.