Hráčem 11. kola, III. třída sk. A Vyškov, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Roman Ondráš

68%

Komořanský brankář odchytal všech deset utkání podzimní části soutěže a obdržel celkem deset branek. První čtyři kola udržel nulu a potom přišla série horších utkání komořanského mužstva, kdy dostal ve třech utkáních osm gólů. Od té doby jeho mužstvo opět vítězí a on přidal další nulu v domácím utkání s mužstvem Pustiměře. Ve Švábenicích dostal jedinný gól z pokutového kopu a pomohl svému mužstvu k důležitému vítězství. Za to ho jeho příznivci zvolili hráčem tohoto kola.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Kapounek 13%
3. Miloš Autrata 12%


0

Tak to je "překvapení." Ve Vašem hlasování vyhrál komořanský hráč. Brankář druhého mužstva tabulky Roman Ondráš dostal 68% vaších hlasů. Mám radost ze zájmu, který  komořanští fotbalisté a fotbaloví příznivci o tuto anketu mají. Na druhém místě se umístil pačlavický Zdeněk Kapounek s 13% hlasů a třetí skončil hoštický Miloš Autrata se 12% Vašich hlasů. Převaha hlasujících pro komořanské hráče je čím dál tím větší a zbývajícím hráčům ani docela velký počet hlasujících na vítězství nestačí.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.