Hráčem 10. kola, Okresní přebor Pardubice, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Moravec

63%

Lukáš Moravec již podruhé v této sezóně se stal hráčem kola. Lukáš Moravec je hlavním střelcem Ostřešan a drží první příčku v tabulce střelců okresního přeboru. V nedělním utkání proti Dřítči vstřelil dvě branky, které rozhodly zápas. Lukáši již po druhé gralujeme k vítěztví v této anketě a přejeme mnoho vstřelených gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Guldán 11%
3. Josef Pozdník 11%


0

Hlasovali jste a rozhodli jste o tom, že hráčem desátého kola se stal již po druhé v této sezóně Lukáš Moravec, který s velkým náskokem obsadil první příčku v hlasování. Celkem získal 63% vašich hlasů. Lukáš hraje za AFK Ostřešany a patří k hlavním střelcům tohoto týmu. Na druhém místě skončil Jiří Guldán, který je brankářem AFK Opatovice nad Labem. V nedělním utkání proti Dašicím přispěl svému týmu dobrým výkonem, kde udržel čisté konto a Opatovicím se podařilo 2:0 zvítězit. Třetí příčku obsadil obránce Josef Pozdnik z TJ Sokol Rosice nad Labem.

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.