Hráčem 10. kola, Okresní přebor Třebíč, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Skryja

36%

 Také tento týden mohli fanoušci rozhodnout o tom, kdo se stane hvězdou uplynulého víkendu a v 10. kole byl zvolen autor hattricku z Rudíkova - mladičký útočník Martin Skryja, který se druhý den blýskl gólem také za rezervu Rudíkova. Na druhém místě s 30% hlasů se umístil okříšský Ivo Večeřa, jenž rozhodl tři minuty před koncem derby s Přibyslavicemi a jako třetí si na bednu vítězů stoupne Martin Prokeš z Rokytnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ivo Večeřa 30%
3. Martin Prokeš 17%


0

Fotbalová sezóna se nám přesunula do druhé třetiny a máme za sebou víkend plný derby. V tom prvním, sobotním přivítala doma Rokytnice Chlístov a před téměř třemi stovkami diváků vyhrála 3:1. Další dvě derby byly na programu v neděli. Do Okříšek přijely po dlouhých 19ti letech Přibyslavice a po dramatickém duelu domácí rozhodli v 80. minutě o své výhře. V tom dalším si Studenec suverénně poradil s Hartvíkovicemi a smetl je šesti góly. Překvapením kola se zdá být vysoká výhra Rudíkovu v Náměšti, kde hosté nadělili domácím bůra.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.