Hráčem 7. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Valach

37%

MAREK VALACH z týmu TJ ZD Kestřany byl jedním ze dvou zástupců zmiňovaného týmu v naší Sestavě kola. Sám přispěl k vítězství svého týmu vstřelenou brankou, které docílil jakožto střídající hráč po nástupu na hřiště ve druhém poločase. Marek Valach byl do Sestavy kola nominován již podruhé a shodou okolností se díky 37% všech vašich hlasů stal opět jejím vítězem a Hráčem 7. kola I.B třídy skupiny B. Gratulujeme a doufáme, že vám již brzy budeme moci přinést exkluzivní rozhovor s vítězem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matouš Burian 25%
3. Michal Čítek 18%


0

Mladý gólman Matouš Burian z týmu TJ Sokol Bělčice byl nominován za vychytaný zápas s Volyní. Proti tak silnému soupeři dostal jen jediný gól, navíc z penalty a to ještě střelu zkušeného matadora Němečka vystihl a na míč si stačil sáhnout. To mu vyneslo 25% všech vašich hlasů a celkové druhé místo.

Michal Čítek z týmu TJ Hradiště v zápase vstřelil dvě klíčové branky, tu první soupeři do šatny ve 41. minutě a druhou rozhodující v 85. minutě. Za tento kousek si od vás vysloužil 18% všech hlasů a celkové třetí místo. 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.