Hráčem 9. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Krajíček

45%

Jakub Krajíček je obráncem Brandýsa nad Labem, který o víkendu společně se svými spoluhráči vymazal ofenzivní hráče Horek nad Jizerou, a především jeho zásluhou favorit letošní sezóny Sport Invest 1.A třídy skupiny B zvítězil s přehledem 3:0. Krajíček si po celý zápas dokonale plnil své defenzivní povinnosti a kanonýra Bohumila Nádeníčka k ničemu nepustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Kubeš 24%
3. Josef Gabčo 18%


0

Na druhém místě skončil další fotbalista Brandýsa nad Labem a spoluhráč Jakuba Krajíčka ze záložní řady Martin Kubeš, který proti Horkám nad Jizerou vstřelil po úvodní polovině úvodní gól a zahájil jízdu svého týmu za hladkým vítězstvím. Martin Kubeš podal dobrý výkon a odehrál celých devadesát minut.

 

Kanonýr Josef Gabčo se o víkendu zaskvěl dvěma góly do sítě Červených Peček a v domácím utkání pomohl svému týmu k hladkému vítězství 4:0. Útočník Klecan vstřelil svůj první gól v zápase po hodině hry a vzápětí na něj navázal deset minut před koncem. Josef Gabčo stejně jako Jakub Krajíček a Martin Kubeš z Brandýsa odehrál celé utkání.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.