Hráčem 9. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Čejka

26%

Jasným hráčem kola s 26 % všech obdržených hlasů se stal teprve sedmnáctiletý Pavel Čejka. Tento mladičký zadák Leštiny v posledním zápase s Havlíčkovou Borovou nejen že skvěle plnil defenzivní práci, ale povedlo se mu i vsítit gól a byl tak jedním ze základních stavebních kamenů nedělního vítězství svého týmu - 2:0. Rozhovor s ním pro vás připravujeme, tak si ho nenechte ujít!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Hadač 15%
3. Jan Bláha 15%


0

V sestavě 9. kola 1. A třídy skupiny A jsme měli většinou nové tváře, a tak bylo velm i zajímavé sledovat, jak anketa o hráče kola dopadne. Do hlasování se zapojilo skoro 250 hlasujících a s 26 % všech hlasů a zvítězil, trošku netradičně obránce, Pavel Čejka hrající za tým TJ Sokol Leština. Pavel všechny své soky doslova převálcoval. Druhý David Hadač, střelec dvou gólů Kamenice nad Lipou v zápase proti Pacovu, získal totiž "pouze" 15 % hlasů a 3. Jan Bláha z Ledče stejně tak.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.