Hráčem 8. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 27.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Hrdlička

23%

Získal 23% hlasů a stal se tak jasným vítězem ankety o Hráče 8. kola. To je střelec týmu SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou - Jan Hrdlička. Podruhé ve dvouch zápasech si na svoje konto připsal hattrick a i díky tomu se vyhoupl na jasné první místo tabulky střelců. Jeho formu minulý týden odskákal tým Bedřichova, kde Luka zvítězila 3:1 a tento víkend museli dalšímu jeho hattricku přihlížet hráči Havlíčkovy Borové. Tento zápase skončil vítězstvím Luk 4:1. Honzovi se daří nejen v osobních statistikách, ale i díky jeho 12 brankám je tým z Luk nad Jihlavou po osmi kolech na prvním místě 1. A třídy skupiny A. Hráči Luk nad Jihlavou v této sezóně vstřelili 24 gólů, z toho právě 12x rozvlnil síť právě Hrdlička. Rozhovor s tímto ostrostřelcem pro vás připravujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Nepovím 16%
3. David Hadač 12%


0

I po 8. kole 1.A třídy skupiny A jste mohli hlasovat pro hráče kola. Do ankety se zapojilo 110 hlasujících, kteří rozhodli o třech nejlepších hráčích uplynulého kola. Nejvíce hlasů (23%) získal hráč týmu SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou - Jan Hrdlička. Na druhém místě skončil vítěz ankety z minulého týdne - Martin Nepovím z Ledče, který získal 16% hlasů a pomyslné stupně vítězů nám uzavírá kamenický střelec David Hadač. Ten získal od hlasujících 12% hlasů. Po dvou vítězstvích hráčů z Ledče tak přebírá pomyslné žezlo tým z Luk. Udrží si toto žezlo i v příštím hlasování?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.