EXPERT TIP - 19.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.4.2017

0

Dvě třetiny soutěže má okresní přebor za sebou a čeká nás již devatenácté kolo. Čtyři utkání se odehrají v sobotu, přičemž v Plaňanech je tentokrát netradičně výkop již v 10:15. Šlágrem kola bude určitě zápas mezi Žiželicemi a Jestřábkou, v Krakovanech se představí silné Jevany. Přinesou přímé duely pronásledovatelů Bečvár pro vedoucí tým nějakou výhodu, pokud on dokáže bodovat v Plaňanech? V Zásmukách v boji o spodní patra tabulky budou hostovat Konárovice. Kolo zakončí dva nedělní mače v Kouřimi (V. Osek) a v Nučicích (Libodřice). Tipérům se zatím příliš nedaří a nedokáží přesně odhadovat výsledky. Třeba se to podaří specialistovi tohoto kola.




Pavel Královský

neomylný exekutor penalt kouřimského celku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 13 - 33 - 54 %
Komentář experta:

Redakce: Potkává se druhý a třetí tým tabulky a zároveň jeden z nejproduktivnějších útoků proti nejpevnější defenzívě. V Jestřábce vyhrály po penaltách Žiželice (2:3 pk).

Tip experta: 1 80 - 13 - 7 %
Komentář experta:

Redakce: Krakovany doma zatím poztrácely jen šest bodů a Jevany jsou na jaře venku poloviční. Domácí by rádi odčinili vysokou porážku z posledního kola. Podzimní zápas skončil těsnou výhrou Jevan (2:1).

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Redakce: Kdo prolomí nulu?? Zásmuky v této sezóně doma ještě nevyhrály za tři body, Konárky zatím na cizích hřištích nezískaly ani bod. Oba týmy potřebují nutně body, ale domácí k nim mají papírově blíž. V podzimní části bodovaly Konárovice (3:2).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Redakce: Osecká Viktorka získala venku pouhé tři body, ale Kouřim doma zdaleka není stoprocentní. Podzimní zápas skončil ziskem dvou bodů pro Kouřim (3:4 pk).

Tip experta: 2 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Redakce: Zde je podle tipérů nejvyrovnanější šance na body pro oba týmy. Libodřice dokázaly venku nasbírat o bod víc (11 b.) než Nučice doma (10 b.). Podzimní mač vyhrály po penaltách Libodřice (5:4 pk).

Tip experta: 2 7 - 20 - 73 %
Komentář experta:

Redakce: Komu bude více vyhovovat neobvyklý dopolední čas? Plaňanům se v posledních zápasech vcelku daří a Bečváry jsou trochu křečovité. Na podzim Plaňany Bečváry hodně potrápily (BEČ - PLA 3:2)

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. sokol fotbal 4
2. FIlip Kubalik 3
3. Dominik Kočí 3
4. Jiří Vanta 2
5. Jan Dědek 2
6. Pavel Královský 2
7. Jaroslav Bečvařík 2
8. Honza Špinka 2
9. Tomáš Freund 2
10. Miroslav Černý 2
11. Tomas Borovicka 1
12. P Břízka 1
13. Pavel Škopek 1
14. Michal Freund 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.