EXPERT TIP - 19.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 22.4.2017

0

Před námi je 19. kolo OP a tipovat jsem se tentokrát rozhodl sám. Není to nic jednoduchého, vzhledem k vyrovnanosti soutěže. Budu rád, když semnou poměříte své síly a snad už se najde první bezchybný tipér. 




Miroslav Daněk

redaktor fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Klášter před týdnem zklamal s Hradcem. Zdemyslice zase smolně přišly o tři body v poslední minutě. Hosté do toho dají všechno a možná dosáhnou na remízu. Já však věřím více domácím, kteří si napraví reputaci.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Merklín v minulém kole doma ztratil a bude se chtít fanouškům omluvit. Hradec v minulém kole získal důležité body venku. Znovu ale venku nepřekvapí a na domácí stačit nebude.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Těžký zápas. Kasejovice nehrály nic moc, ale poslední dva zápasy předvedly výborné výkony a navíc hraje doma. Žinkovy se před týdnem trápily s Chotěšovem. Devadesát minut vítěze nepřinese.

Tip experta: 1 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

U obou celků záleží, zda přijdou na pomoc hráči a-týmu. Chotěšov hraje velmi dobře. V pondělí ale přišel debakl v Kasejovicích. Hosté se už musí ohlížet za sebe, protože týmy ze dna nebezpečně dotahují. Domácí dokáží odčinit pondělní porážku a Nepomuk zdolají, bude to ale těsné.

Tip experta: 1 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Radkovice mají na jaře dobrou formu a zvedají se ze dna tabulky. Předenice naopak tabulkou padají. Zmar hostů bude pokračovat a domácí si připíší tři body.

Tip experta: 0 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Na podzim by to byla jasná jednička, teď je situace úplně jiná. Dobřany nezastavila ani Losiná. Smolivec zase hraje doma a celou sezónu patří k čelu tabulky. Zápas skončí remízou.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Losiná zaváhala v Dobřanech, přesto stále suverénně vede tabulku. Stod hraje vyrovnaný zápas s každým a většinou remizuje. Tentokrát to však na remízu nedotáhne a z Losiné odjede bez bodu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Matej Kuncendorfer 4
2. Jan Tykvart 4
3. Tomáš Hrach 4
4. Milan Skřivan 3
5. Václav Frank 3
6. Tomáš Kutka 3
7. Jaroslav Kopáček 2
8. Rostislav Soušek 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.