EXPERT TIP - 21.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Václav Zejda

Dvaadvacetiletý Václav Zejda je brankářem Centropenu Dačice. Fotbal začal hrát v 6 letech ve Starém Hobzí. Začínal v útoku, ale postupem času se posouval dozadu, až nakonec skončil v bráně. V dorosteneckém věku odešel hostovat do Dačic a po jeho skončení se udržel v týmu mužů. V prvních dvou sezonách navíc na střídavý start hrál i za mateřský klub ze Starého Hobzí, na který nedá dopustit, a od sezony 2016/2017 je kmenovým hráčem Dačic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 8 - 8 - 84 %
Komentář experta:

Ševětín se jeví jako nevyzpytatelný soupeř, ale Katovice s neskutečnou současnou formou budou nad jeho síly.

Tip experta: 2 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Želeč bude určitě favoritem, budeme to mít těžké. Jak kvalitní soupeř to je, jsme se přesvědčili už v zimní přípravě, ale v co jiného bych měl věřit než ve výhru svého týmu.

Tip experta: 1 75 - 8 - 17 %
Komentář experta:

Asi bude záležet v jaké sestavě Písek přijede, ale věřím, že Olešník ho dokáže porazit, body potřebuje jako koza drbání.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Myslím, že Rudolfov má dostatečnou kvalitu na to, aby si s Planou dokázal poradit. Jsem však zvědavý, co s týmem Plané udělá výměna na trenérském postu a jak se to podepíše pod její výsledky.

Tip experta: 0 25 - 33 - 42 %
Komentář experta:

Čimelice si budou chtít odnést ze zápasu 3 body, aby se udržely na výsluní krajského přeboru, ale Oseku jde o každý bod a doma rozhodně žádné rozdávat jen tak nebude.

Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Třeboni se na jaře nedaří a na hřišti Soběslavi to bude mít opravdu těžké. Domácí si z utkání odnesou tři body. Hrají nejlepší fotbal a zaslouženě jsou v čele soutěže.

Tip experta: 2 25 - 67 - 8 %
Komentář experta:

Je pro mě překvapení, že se Hradci na jaře tak nedaří. Myslím si, že jejich výsledky neodpovídají hře. Zápas v Milevsku by tak mohl být odrazový můstek k lepším zítřkům.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Hluboká se prezentuje kombinačním fotbalem, který bude na Protivín platit. Domácí navíc budou chtít odčinit pro mě překvapivou porážku z Písku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Tauber 8
2. Petr Munduch 8
3. Stanislav Legdan 7
4. pavel mikšátko 7
5. Patrik Krull 7
6. Miroslav Tressl 7
7. Lubomír Musil 5
8. Martin Bodlak 5
9. Věra Hochová 5
10. Radek Bašta 5
11. Štefan Valigurský 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.