EXPERT TIP - 17.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 8.4.2017

0

Blíží se víkend a s ním další kolo OP. Dříve něž vypukne první zápas přichází, jako už obvykle, expert tip. Každým kolem se počet tipujících rozrůstá. To je super! Dnes jsme si jako experta vybrali zkušeného borce ze Zdemyslic.




Jindřich Kotora

Brankář a asistent trenéra. Zkušený brankář si v minulosti vyzkoušel ligu žáků, dorostu a připsal si tři starty v ČFL. Teď na sklonku kariéry předává zkušenosti mladším právě ve Zdemyslicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 70 - 30 - 0 %
Komentář experta:

V naší těžké situaci potřebujeme vyhrávat, ale soupeř v minulém kole naděloval, má kvalitní kádr, takže budeme rádi za každý bodový zisk. Tipuji remízu a naší výhru na penalty.

Tip experta: 2 10 - 10 - 80 %
Komentář experta:

V našem vzájemném utkání mě Kasejovice příliš nepřesvědčily a tak bych více věřil Klášteru, který má podle mě kvalitnější kádr a pokud si pohlídá dlouhé nakopávané balony domácích, odveze si 3 body.

Tip experta: 2 20 - 40 - 40 %
Komentář experta:

Domácí jsou na svém hřišti pro všechny nepříjemným soupeřem, ale pro mě osobně byl Merklín po podzimu nejlepším týmem soutěže v čele s kanonýrem Fořtem a tak více věřím hostům.

Tip experta: 2 10 - 20 - 70 %
Komentář experta:

Domácí mají na jaře dobré výsledky, ale to hosté také. Navíc si myslím, že mají kvalitnější kádr, takže doufám, že nám Žinkovy pomohou a v Radkovicích zvítězí.

Tip experta: 1 70 - 30 - 0 %
Komentář experta:

Tak tady věřím více domácím, z jejich hřiště se příliš body nevozí.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Jasná jednička, jakýkoliv jiný výsledek by byl senzací. Domácí si jdou za postupem a hosté jsou na jaře hodně za očekáváním.

Tip experta: 0 60 - 30 - 10 %
Komentář experta:

Tak tady nevím, domácí u nás v minulém kole zahráli slušně, výrazně pozměnili kádr a bojují o záchranu , naproti tomu Stodu se až tak moc výsledkově nedaří. Tipoval bych remízu a výhru domácích v penaltách.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Janoušek 3
2. Marek Ptáček 3
3. Tomáš Kutka 3
4. Václav Frank 3
5. Milan Skřivan 2
6. Miroslav Mužík 2
7. Mira Daněk 2
8. Matej Kuncendorfer 2
9. Petr Velíšek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.