EXPERT TIP - 18.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 11.3.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Kunc

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 25 - 33 - 42 %
Komentář experta:

Benátky budou i ve své druhé sezoně na jaře bojovat o udržení v soutěži. Tento rok z mého pohledu očekávám daleko těžší boj. Na začátek mají Benátky za soupeře Chrudim, která ze své pozice má co dohánět, aby naplnila své cíle. Bude to zřejmě vyrovnaný boj, ve kterém dle mého názoru vyhrají domácí.

Tip experta: 1 67 - 8 - 25 %
Komentář experta:

Jsem zvědav, zda budou mít Zápy opět chuť zamíchat špičkou tabulky. Tento rok budou opět vysoko, ale nemyslím si, že by tuto sezonu bojovaly o titul. V Tachově vyhraje domácí tým.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Domažlice si nemohly na začátek přát těžší zápas, než ten v Jirnech. Oproti minulým sezonám hrají Jirny pořádnou přípravu a vše možná směřuje k historickému postupu do druhé ligy. Sedmibodový náskok tak budou domácí chtít uhájit, což se jim zřejmě povede.

Tip experta: 1 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

V Litoměřicích mají podmínky dokonalé, ale výsledky tomu hrubě neodpovídají. Přijde mi, že ani tým není tolik silný, aby mohl hrát vysoko. Tento zápas by měl patřit jim, Dobrovice je venku poloviční.

Tip experta: 0 25 - 42 - 33 %
Komentář experta:

Vyrovnaný zápas, který nemá svého favorita. Vltavín na podzim dokázal venku několik zápasů ztratit a Písek naopak doma zvládl několik důležitých klání. Z tohoto zápasu by mohla vzejít remíza.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Královák mě překvapuje už dvě sezony, z celkem bídné hry těží obrovský počet bodů a překvapivě tento rok atakuje špičku. To si udrží i po prvním jarním kole, ve kterém porazí Benešov.

Tip experta: 2 8 - 33 - 59 %
Komentář experta:

Hořovicko si během první půlky sezony utrhlo řádnou ostudu především ve vstřelených gólech. Ani hra tohoto klubu nemohla diváka zaujmout. Deklarované posílení kádru se zdařit může, ale proti Štěchovicím by se všechny změny ještě neměly projevit.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Jsem zvědav, zda to letos béčku Táborska se záchranou vyjde, je to asi jeden z hlavních kandidátů na sestup. Proti Olympii si myslím, že nemá šanci.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Přes zimu se dostal Vyšehrad do hlavy téměř všem fanouškům napříč republikou. Populární Lavi sice za skutečný Vyšehrad nenastoupí, prostor dostanou jiné nové tváře, které si s Převýšovem poradí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honas Váňa 7
2. Jan Matas 7
3. Jakub Škarda 6
4. Jonáš Macek 6
5. Matej Kuncendorfer 6
6. Jan Laluch 6
7. Petr Mašek 5
8. Michal Špírek 5
9. Daniel Perníček 4
10. Pavel Chmelík 4
11. Miloslav Sýs 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.