EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 9.4.2017

0

Expertem 12. kola se stává Petr Račák z Přibyslavic




Petr Račák

S fotbalem jsem začal v Přibyslavicích již od žáčků. Nikdy jsem nepatřil k hlavním tahounům týmu a spíš jsem se snažil do všeho kecat a radit(smích). Proto jsem se stal trenérem a našel tak svoji parketu. Občas ale ještě nazuji kopačky a vypomůžu i na hřišti.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

V tomto utkání budu věřit domácím. Přeci jen je to druhý nejlepší tým jarní části a Koutům nehraje úplně do karet termín utkání, protože ve stejný den hraje i A tým.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

U tohoto utkání se mi výsledek tipuje poměrně těžko, protože o týmech nemám téměř žádné informace. Přesto mi ale nepřesvědčivé podzimní výsledky Slavic nedovolují tipovat jinak, než vítězství domácích.

Tip experta: 0 0 - 38 - 62 %
Komentář experta:

Před podzimní částí bych jen stěží tipoval, že se bude jednat téměř o záchranářský souboj. Obě mužstva budou chtít nepochybně vyhrát a utkání by mohlo být poměrně nervózní. Zde si jako každý správný neúspěšný sázkař tipnu remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady není o čem přemýšlet. Opatov přejel podzimní část sezony jako válec a svým soupeřům nedával moc šancí. Borci z Opatova dokonce ani jednou neprohráli! Věřím, že se opatovská série zápasů bez prohry se natáhne minimálně ještě o jeden zápas.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Obě mužstva hrají poměrně pěkný fotbal a jak na mapě, tak i v tabulce to k sobě mají poměrně blízko. Minimálně v té tabulce dělí obě mužstva jen dva body. I zde očekávám velice vyrovnané utkání a proto si tipnu remízu.

Tip experta: 2 49 - 13 - 38 %
Komentář experta:

Souboj čtvrtého se šestým slibuje kvalitní kopanou. Podhorácko se může pochlubit jednou z nejlepších obran v soutěži a Přibyslavice zase vévodí útočným statistikám. Prakticky nám stačí dát více gólů než soupeř a s tímto vědomím do Lesonic také pojedeme. Navíc věřím, že Martin Čejka spoluhráče pořádně namotivuje nějakou pěknou odměnou za výhru, a do jarní sezony vstoupíme vítězně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Munduch 6
2. Tomáš Štveráček 6
3. Zdeněk Daniel 5
4. Martin Čapoun 5
5. Lukáš Hanzal 4
6. Kamil Svoboda 4
7. Petr Racak 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.