EXPERT TIP - 12.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 5.11.2016

0

Do konce podzimní části sezóny už nám zbývají pouze dvě kola a my se teď pojďme podívat na tipy pro dvanácté kolo. Tipovat jsem se tentokrát rozhodl sám. Pokud si chcete také zatipovat, tak neváhejte a ukažte své znalosti amatérského fotbalu. 




Miroslav Daněk

redaktor fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

Asi nejatraktivnější zápas kola. Oba týmy jsou na tom stejně co se týče bodů. V zápase rozhodne domácí půda. Předenice doma umí, moc branek ale nepadne.

Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Radkovice se stále hledají, jednou podají slušný výkon, jindy prohrají vyšším rozdílem. Chotěšov minulé kolo zaskočil Smolivec a pokud předvede podobně kvalitní výkon i tentokrát, odveze si všechny body i z Radkovic.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Tento zápas může skončit jakkoliv. Zdemyslice dokáží překvapit, Nepomuk zase nebude moct využít hráče áčka. Přesto si myslím, že nakonec o trochu více štěstí budou mít hosté.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Merklín disponuje velice kvalitním kádrem, který zdobí především rychlý přechod do útoku. Hosté z Dobřan si neporadí s útočnou silou domácích a domů si odvezou několik inkasovaných branek.

Tip experta: 0 45 - 33 - 22 %
Komentář experta:

Bude to vyrovnaný zápas dvou srovnatelných týmů. Oba umí zahrát výborný zápas ale i propadnout. Myslím, že se rozejdou smírně a bod navíc zůstane doma.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V domácím prostředí si vedoucí celek tabulky nemůže dovolit zaváhat. Hradec určitě nebude lehký soupeř, ale Losiná si to doma pohlídá.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Smolivec minulé kolo zaváhal a Losiná mu odskočila. Teď na jeho půdu zavítá celek, který se zatím hledá a zdaleka nepředvádí výkony, které by mohl. Kasejovice určitě podají dobrý výkon, ale na domácí to stačit nebude.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Bouše 6
2. Jakub Antos 5
3. Matej Kuncendorfer 4
4. Tomáš Hrach 4
5. Josef Šrámek 4
6. Libor Šindelář 4
7. Tomáš Karela 4
8. Petr Velíšek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.