EXPERT TIP - 10.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Foltas

Další kolo je před námi, ale co by to bylo za kolo, kdybychom si jej opět trochu nepředstavili, neseznámili se s jeho favority a atraktivními i v porovnání slabšími zápasy, mezi nimiž se rozhodujete, který navštívit. To vše splní naše další klasické vydání tipů experta. Do této role, tedy do role experta, jsme tentokrát dosadili Michala Foltase, který se s námi o své předpovědi rád podělil.. Tak se nenechte zdržovat a sami se podívejte, jak to vidí sám expert a společně s ním i naše redakce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

To je velmi zajímavý zápas, který asi nemá úplně jasného favorita. Studánka v poslední době nehraje úplně nejlépe a podle představ, ale výsledkově se jí daří. Stráž má letos celkem kolísavou formu a není potřebně stabilní. Přesto asi budeme věřit spíše jí. Sokol by měl Studánku přehrát a koncovka už mu takový problém nedělá. O vývoji bude rozhodovat první půlhodina utkání, když v ní Stráž soupeři neodskočí, bude to velké drama a výsledek bude těsný. Pokud odskočí, proběhne vše hladce.

Tip experta: 1 73 - 0 - 27 %
Komentář experta:

Další souboj dvou velmi kvalitních soupeřů. Černošínu se sice letos nedaří podle představ, ale odepisovat jej určitě nemůžeme, tím spíše na domácí půdě. Černošín by teoreticky měl Halži přehrávat a dirigovat tempo. Pro Halži bude důležité to, jak si poradí s útočníkem Bláhou, kterému nesmí dát prostor. Na druhé straně totéž platí především pro René Mrenku. I my ale věříme spíše Černošínu. Mohl by to však být velmi napínavý zápas.

Tip experta: 1 53 - 27 - 20 %
Komentář experta:

Další zajímavý souboj. Lom ani Kšice letos nehrají zrovna podle očekávání a v tabulce se drží výrazně níže, než asi sami před sezónou chtěli. Tady se ale v předpovědi s Michalem poprvé rozcházíme. Věříme, že Kšice budou snáze proplouvat obranou domácích a dají branek více. Lom možná bude držet více balón, ale bude se do větších šancí dostávat méně, a když už se do nic dostane, nevyužije jich.

Tip experta: 0 60 - 40 - 0 %
Komentář experta:

Další střet dvou týmů, který sdílí stejný počet bodů a jsou v první pětici. Bude to velmi zajímavý zápas, ale na výsledek se tipuje velmi těžko. My penaltovému rozstřelu příliš nevěříme, ale těžko říci, v kom hledat favorita. Lázně budou spíše bránit a vyčkávat. Kostelec bude hrát s balónem asi více. V tomto utkání se musí ale vyvarovat veškerých chyb, což se mu v předchozích zápasech příliš nedařilo. Pokud navíc chce vyhrát, nesmí pustit Lázně za žádnou cenu do vedení, takže musí dát, co nejrychleji uklidňující gól. Pak se ale zejména ve druhé půli musí připravit na pořádný tlak soupeře a velmi dobře zpevnit obranu. Je jasné, že ať to dopadne jakkoli, bude to těsné. My si ale přese vše vsadíme spíše na Kostelec.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Damnov se letos nečekaně trápí. Ani Přimda na tom není momentálně tak dobře, jako to zpočátku ročníku vypadalo, ale přesto by na tom měla být lépe než soupeř a jeho porážkou se konečně trochu nakopnout. Pokud nebude mít Přimda problém s koncovkou, měla by vyhrát. Nesmí ale podcenit nebezpečný útok soupeře a musí hrát dobře i odzadu. Pokud se jí podaří ohlídat Šályho, je z poloviny vyhráno. Myslíme si, že to se jí úplně nepodaří a damnovský kanonýr se alespoň jednou trefí. Přimda dá ale branek více. Očekáváme více, než pět branek.

Tip experta: 1 47 - 33 - 20 %
Komentář experta:

Nelichotivý souboj o dno. Bude to hodě zajímavé, oba týmy se v poslední době celkem výrazně zlepšily a je otázkou, kterému sedne tento zápas lépe. I my ale sázíme spíše na domácí Záchlumí, které si se soupeřem nejspíš dokáže poradit. Ze hry ale určitě není ani penaltový rozstřel, kterému by se u tohoto zápasu asi ani nikdo nedivil.

Tip experta: 2 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

No, toto je v Michalově podání velmi odvážný tip, ale vyjít by klidně mohl. Stříbro se totiž s rolí favorita, kterým určitě je, často neumí sžít, tyto zápasy pak podceňuje a často v nich ztrácí. Je otázkou, jak k tomu domácí přistoupí. My ale budeme věřit tomu, že si dají pozor a před svými diváky zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Cingroš 7
2. Dominik Vokroj 6
3. Miroslav Havel 5
4. Miloslav Benda 5
5. Jaroslav Černý 5
6. Tomáš Moravec 5
7. Libor Novák 4
8. jan uhlíř 4
9. Marek Kolàřský 4
10. Filip Bedecs 4
11. Pavel Kotva 4
12. Radek Černý 4
13. Michal Foltas 3
14. Pavel Smolek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.