EXPERT TIP - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 24.9.2016

0

Před námi je šesté kolo Okresního přeboru a s ním přichází jako vždy expert tip. O své tipy se podělí minulý hráč kola Jakub Hrádek. 




Jakub Hrádek

hráč TJ Sokol Merklín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Kasejovice mají mladý, méně zkušený tým. Minulý týden proti nám se zranil jejich klíčový hráč Martin Škyrta a bylo to znát. Nevím jak je na tom, ale bude to důležitý faktor. Žinkovy jako každoročně chtějí hrát o ty nejvyšší příčky. Myslím a tipuji těsnou jedničku.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Tady bych si přál překvapení, aby se nám Nepomuk malinko vzdálil. Domácí A-tým hraje ve stejný termín,tak doufám, že kluci s Chotěšova "pecky" uhrají.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Domácí jsou černým koněm soutěže a doma nezaváhají. Bude to ale těsné, protože i Radkovice mají kvalitní kádr. Rozhodne faktor domácí půdy.

Tip experta: 0 13 - 49 - 38 %
Komentář experta:

Do Kláštera za týden sami vyrážíme. Je to nevyzpytatelný soupeř a Péťa Velíšek mi říkal, že tam jízda Merklína skončí (smích). Tady vtom zápase tipuji jasnou nulu a pokutové kopy. Jako bonus si tipnu, že padne červená karta.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Utkání se nám přesunulo do Hradce. Na hřištích soupeřů předvádíme lepší výkony než doma. Navíc každým zápasem jdou naše výkony nahoru. Na hřišti nováčka nás tradičně nečeká nic snadného, ale věřím, že si poradíme a naší typicky přímočarou hrou nějaké branky vstřelíme a získáme tři body. Já si řekl, že chci šest bodů. My a v neděli Sparta ovládne derby!!

Tip experta: 2 25 - 13 - 62 %
Komentář experta:

Dobřany nehrají na svém hřišti a to si myslím rozhodne. Hosté mají kvalitní tým a na letišti ve Vstiši si s domácími poradí.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Tady bych si přál jedničku, abychom mohli jít do čela (smích). Ale pokud to vezmu s rozumem tak tipuji hosty. Domácí se jednou sejdou a podruhé je jich akorát. Losiná je kvalitní a tady "bohužel" dvojka.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Bouše 4
2. Michal Fořt 3
3. Matej Kuncendorfer 3
4. Václav Frank 3
5. Adam Fabián 2
6. Tomáš Karela 2
7. Petr Velíšek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.