EXPERT TIP - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 25.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Horský

Víkendový expert Jan Horský ze Sokola Žabovřesky je takovým fotbalovým univerzálem. Může naskočit prakticky na jakémkoli postu, ale nejvíce mu sedí post útočníka. S fotbalme začínal ve 13 letech v Žabovřeskách. Po sloučení s SK Jankov si zahrál Krajský přebor dorostu. Po dorostu následoval přesun do Strýčic, kde strávil necelé tři roky. Pak se zase vrátil do již samostatných Žabovřesek, kde působí do teď a přesun jinam, již neplánuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 7 - 27 - 66 %
Komentář experta:

V Úsilném se nehraje lehce, ale věřím, že "Lokotka" bude pokračovat v přesvědčivých výkonech na cestě zpátky do okresního přeboru.

Tip experta: 0 40 - 33 - 27 %
Komentář experta:

Tipuji remízu, Lipí je bojovnějším týmem, ale pokud bude mít Pištín svoji brankářskou jedničku a Kučeru v poli, budou se body dělit.

Tip experta: 2 20 - 13 - 67 %
Komentář experta:

Chrášťanům se, pro mne překvapivě, nedaří a jejich výsledková mizérie se protáhne. Dívčice umí hrát ofenzivně a tři body si přivezou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Koloděje mají nejvíce obdržených branek ze všech týmů, Borek se jistě chce pohybovat na špici tabulky a doma si tři body pohlídá, očekávám větší brankový rozdíl.

Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Mokré v minulém kole překvapivě jen remizovalo s týmem Dívčic, ale jinak se jim střelecky velmi daří, my naopak často inkasujeme po vlastních individuálních chybách, kterých se musíme v Mokrém vyvarovat. Domácí jsou rozhodně favoritem, ale jedeme samozřejmě vybojovat vítězství, tři body přivezeme do Žab.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Luboš Formánek 4
2. Petr Vazač 3
3. Tomáš Tengl 3
4. Martin Kudlacek 3
5. Honza Valenta 3
6. Pavel Šonka 2
7. Radek Kolouch 2
8. Jan Hála 2
9. Libor Waldhauser 2
10. František Pouzar 2
11. Jan Horský 2
12. Jaroslav Litvan 2
13. Jiří Svatoš 1
14. Martin Škaroupka 1
15. Jarka Kadlecová 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.