EXPERT TIP - 2.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 14.8.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je hlavnický Lukáš Kirschner.




Lukáš Kirschner

Lukáš Kirschner se stal našim prvním expertem. Lukáš hraje tuto soutěž už několikátý rok. Nejprve v roli brankáře a nyní v roli obránce. Takže má určitě o soutěži dostatečný přehled. Jak bude úspěšný ve svých tipech uvidíme už v neděli večer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 56 - 11 - 33 %
Komentář experta:

Budišov bude jako každý rok aspirantem na první pozice. Nevím jaké změny v obou kádrech proběhly, ale budu soudit podle výsledků z minulého roku a tipují výhru hostů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Heraltice budou letos určitě velkým favoritem soutěže a tohle potvrdí v prvním zápase jednoznačně!! Tým je v útočné fázi výborný, jediná slabina kterou mají je obraná hra.. v tomto zápase padne hodně gólů na obou stranách a vyhrají domácí.

Tip experta: 1 45 - 11 - 44 %
Komentář experta:

Vstup do sezóny je pro každý tým důležitý. Slavkov má silný tým, ovšem i v minulém roce ho silný měl a my ho dokázali dvakrát porazit! V našem týmu došlo k několika změnám, z našeho týmu odešli tři hráči, někteří přišli, oslabení se určitě necítime, ba naopak! Síla našeho týmu je v dobré partě a ta je oproti minulému roku ještě lepší!! Takže samozřejmě tipuji výhru domácích

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Krnov to je kapitola sama o sobě.. myslím si, že tady Slavia neobstojí, jelikož v Krnově se většinou nehraje rovnocenný fotbal.. tipují výhru domácích.

Tip experta: 1 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Lichnov jako nováček soutěže pozná že 1.B není lehká soutěž a myslím si, že Krásné Loučky budou chtít ukázat, že letos na tom budou lépe než v minulém roce.. tipuji výhru domácích.

Tip experta: 2 22 - 33 - 45 %
Komentář experta:

Co jsem slyšel mají oba mančafty problém s hráči... Věřím, že lepším týmem bude tým z Malých Hoštic a vyhraje..

Tip experta: 2 11 - 22 - 67 %
Komentář experta:

Zlatníky se po roce vracejí zpět do 1.B. Nevěřím však, že první zápas pro ně bude lehký.. Bruntál má mladé mužstvo a myslím si, že na tom budou fotbalově lépe.. tipují výhru hostů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ladislav Byrtus 5
2. Petr Motl 5
3. Reno Stachura 4
4. Venca Likeš 3
5. Miroslav Šupák 3
6. Vítězslav Boháček 2
7. Jiří Klik 2
8. Martin Šlapák 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.