EXPERT TIP - 21.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 8.5.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Hille

Hráč Dolní Rožínky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na horké půdě ve Vsi se těžko sbírají body a o tom se přesvědčí i Doubravník,který i když těsným skórem prohraje. Čekám vyrovnaný duel, který maximálně o gól vyhraje Nová Ves.

Tip experta: 2 13 - 31 - 56 %
Komentář experta:

Oba týmy se výsledkově pomalu zvedají. Čekám že to bude vyrovnaný duel, který na svou stranu strhne Rožínka.Gólově by se mohl prosadit Šmerda, jenž se minulé kolo prosadil vůbec poprvé v novém angažmá a bude na to chtít určitě navázat.

Tip experta: 1 81 - 13 - 6 %
Komentář experta:

Zde si myslím, že Osová uplatní své postavení v tabulce a doma zvítězí. Útočné duo Pohl-Vařílek budou hostující obraně dělat problém a každý se minimálně jednou prosadí

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

ROZSOCHY – ŠTĚPÁNOV Zde nemůžu jinak než tip na výhru domácích, kteří budou bohužel stačit na slabší tým ze Štěpánova. Věřím, že se prosadí Juračka.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lídra tabulky čeká dom nepříjemný soupeř v podobě Bobrové. I když si myslím, že hosté budou tlaku chvíli odolávat. Křižanov se stejně prosadí do poločasu a pak už to bude jen o výši skóre. Křižanov je letos nekompromisní a Bobrová na tom nic nezmění. Za domácí se rozhodně prosadí Škorpík.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bystřice se drží na krásném 3 místě tabulky za to její soupeř Křoví se krčí na opačném konci s 0 body a ani po tomhle zápase tomu nebude jinak. Bystřice potvrdí roli favorita a v Křoví vyhraje rozdílem třídy. Gólově se prosadí Faifer.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas má jasného favorita v podobě Borů. A ty tuto roli jasně potvrdí s neskutečně gólovým Ochranou. Nadělí Jívoví minimálně bůra, Ochrana tuto výhru bude řídit Hattrickem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vojtěch Prášil 7
2. Petr Bajer 7
3. Ondra Černý 6
4. Martin Homola 6
5. Adam Prášil 6
6. Tomas Brazda 6
7. Vaclav Nejezchleb 6
8. Martin Pokorný 6
9. Ladislav Doubek 6
10. Ondřej Kroupa 6
11. Verva Litvínov 6
12. Jakub Vařejka 6
13. Radim Synek 6
14. Petr Jelínek 6
15. Alexandr Jaroš 6
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.