EXPERT TIP - 20.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 1.5.2022

0

První měsíc fotbalového jara máme za sebou a další před námi. I v tento víkend se můžeme těšit na zajímavé duely. V sobotu např. na duel rozjetého Chlebičova proti živou vodou poletým Štěpánkovicím a v neděli na nejatraktivnější derby celé soutěže, protože do Kravař dojedou nedaleké Bolatice. Ale i ostatní zápasy mají fanouškům co nabídnout, tak neváhejte a vyražte s rodinou či přáteli na dobrý vesnický fotbal.

 

 

 




Tomáš Holata

Za Experta 20. kola naší soutěže jsme protentokrát zvolili našeho kolegu Tomáše Holatu, redaktora portálu Fotbalunas.cz, který donedávna komentoval dění v této soutěži. Tomáš Holata i nadále působí v redakci, ale věnuje se nyní jiným soutěžím. Přesto na naší I.A třídu nezanevřel a i nadále sleduje aktuality a vývoj v této soutěži. Jak sám uvedl, aktivně fotbal nikdy nehrál, max. občas někde s kamarády pro srandu, ale místo toho závodně plaval. V současnoti působí jako učitel matematiky a fyziky na jedné základní škole v Opavě. Kromě své aprobace se zajímá také o historii.
 

 

A jak vidí výsledky ze svého pohledu? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Ostravanům to na jaře zatím trochu skřípe. Proti Mokrých Lazcům ovšem ukáží bojovného ducha a svou smůlu konečně prolomí a vyhrají. Tipuji výhru Staré Bělé.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Chlebičovu to na jaře docela šlape, ještě ani jednou neprohrál. Ale i Štěpánkovice umějí zazlobit. Zde ale více věřím domácím.

Tip experta: 0 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Slovan Ostrava pro jarní část sezóny posílil a rozhodně nebude chtít prodat svou kůži lacino. Tady to vidím na plichtu.

Tip experta: 1 20 - 40 - 40 %
Komentář experta:

Zlatníky umějí doma zahrát ve svůj tradiční dopolední čas. Většina soupeřů jako by byla ještě rozespalá a nechá domácím prostor pro jejich hru. Tady zkusím tipnout, že si Zlatníky připíšou výhru nad Hradcem.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Oběma týmům se na jaře daří. Tipuji, že v tomto zápase rozhodne výhoda domácího prostředí a Vřesina vyhraje o dvě branky.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Kravaře měly na jaře pomalejší rozjezd, ale v posledních dvou týdnech už zase chytly zápasové tempo. Myslím, že to potvrdí i v tomto utkání a připíšou si další výhru.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Malé Hoštice jsou na jaře prozatím bez bodu. Jestli se rychle neprobudí, bude to s jejich vidinou záchrany dost obtížné. Za sebe tipuji, že jim tento nelichotivý scénář zůstane i po tomto utkání. Favorit z Ludgeřovic si připíše tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Kulaviak 5
2. Tony Tony 5
3. Marek Wendtner 5
4. Václav Chromečka 5
5. Matyáš Černín 5
6. Radim Mudrik 4
7. Tekenn PS 4
8. Milan Petrík 4
9. Daniel Kožík 3
10. Radka Slezáková 3
11. Dominik Klinger 3
12. Dominik Šebesta 3
13. Ondřej Pytlík 2
14. David Kroupa 2
15. Lukáš Burda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.