EXPERT TIP - 19.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 24.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Hájek

záložmík Bobrové

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Nová Ves má dobru fanouškovskou základnu, tudíž je v domácích zápasech velmi silná. Štepánov se zatím tak nějak hledá, takže zde musím volit jedničku. Pokud do zápasu nastoupí Fanda Nečas, tak určitě minimálně jednou síť svojí levačkou rozvlní.

Tip experta: 2 14 - 33 - 53 %
Komentář experta:

Hosté z Bystřice mají letošní sezónu našlápnuto k velmi dobrému konečnému umístění v tabulce. Věřím tomu, že budou chtít napravit zaváhání z předchozího kola a v tomto zápase vyhrají! Volím dvojku s tím, že se prosadí útočník hostí David Čech!

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Křoví se v posledních dvou zápasech výsledkově malinko zvedlo, ovšem nemyslím si, že by to stačilo na Bitýšku a navíc v jejich svatostánku. Tady jasná jednička! Z rohu se prosadí matador Jan Pohl.

Tip experta: 1 73 - 27 - 0 %
Komentář experta:

Rozsochy pod vedením Michala Strachoně berou každý zápas velmi zodpovědně a nedají soupeřům nic zadarmo. Myslím si, že i tentokrát se jim na jejich letišti podaří zvítězit, takže tipuji jedničku! Vítězství bude režírovat domácí harcovník Petr Bureš, který se v zápase střelecky prosadí.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Křižanov v této sezóně funguje jako dobře namazaný stroj, střílí hodně branek a na druhou stranu jich moc nedostává. Něco mi říká, že ani v tomto zápase tomu nebude jinak - zde jasná jednička. Prosadí se minimálně jeden z dvojice Škorpík - Liška.

Tip experta: 0 23 - 14 - 63 %
Komentář experta:

Tohle utkání je pro mě celkem oříšek. Myslím si, že i kdybych si hodil mincí, tak se mi v tomto případě postaví na hranu. Vidím to na remízu s tím, že se zcela určitě ranou z dálky prosadí ostrostřelec Jindra Horký!

Tip experta: 2 77 - 5 - 18 %
Komentář experta:

V Borech a ještě s televizními kamerami v zádech to bude opravdu těžký zápas, věřím ale tomu, že se nám podaří prolomit né příliš lichotivou sérii s tímto soupeřem a tento zápas vyhrajeme, takže volím opět dvojku! Mám takové tušení, že se za nás prosadí opravdu velmi sváteční střelec Jarda Stupka.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Pinkava 7
2. Martin Pokorný 6
3. Ladislav Doubek 6
4. Tomas Brazda 6
5. Martin Homola 6
6. Jakub Vařejka 6
7. Verva Litvínov 6
8. Adam Prášil 6
9. Radim Synek 5
10. Petr Jelínek 5
11. Ondřej Kroupa 5
12. Alexandr Jaroš 5
13. Ondra Černý 5
14. Petr Bajer 5
15. Vaclav Nejezchleb 5
16. Vojtěch Prášil 5
17. Jan Pohl 4
18. Daniel Uhlíř 3
19. Martin Petr 3
20. Lukáš Müller 3
21. Josef Bartošek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.