EXPERT TIP - 20.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 24.4.2022

0

Již páté jarní kolo má na programu okresní přebor o nadcházejícím víkendu. Stále máme tři týmy, které ještě na jaře neztratily ani bod - Plaňany, Velim B a Krakovany, které pěkně poskočily tabulkou. A naopak je spousta týmů, které ještě ani bod nezískaly. Co se změní? Uvidíme v neděli večer, přijďte fandit a na klobásu. Zatím se můžete podívat na tip experta.




Tomáš Rybák

nučický gólman

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 76 - 0 - 24 %
Komentář experta:

Hned na začátek pěkně šťavnaté utkání. Domácí budou určitě chtít napravit zaváhání z Krakovan, hosté z Nučic potvrdit lepšící se jarní formu. Libodřice budou postrádat několik hráčů z důvodu karetních trestů a proto dávám zcela nestranně jasnou dvojku :-)

Tip experta: 1 70 - 24 - 6 %
Komentář experta:

Zásmuky mají mužstvo plné hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží a doma body nerozdávají. Červené Pečky dokázaly přes zimu kádr posílit - zejména o kanonýra Křelinu, který bude svádět zajímavé souboje s domácím gólmanem Terčem. Očekávám těsnou výhru domácích.

Tip experta: 2 12 - 12 - 76 %
Komentář experta:

Bečváry v posledním kole v Nučicích dojely na neproměňování šancí, doma budou chtít udělat maximum pro získání důležitých bodů. Kouřim stále trpí na velkou marodku, nicméně věřím, že dá dohromady konkurence schopné mužstvo a odveze z Bečvár 3 body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jestřábka v minulém kole prohrála na penalty v Červených Pečkách, ale Ovčáry pro ně nebudou rovnocenným soupeřem a proto tipuji jasnou výhru domácích.

Tip experta: 1 88 - 0 - 12 %
Komentář experta:

Velim je doma velmi silná a určitě bude chtít udržet kontakt s nejužším čelem tabulky, Krakovany se budou muset z disciplinárních důvodů obejít bez své gólmanské opory Douděry, což je bude stát všechny body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ratboř na jaře opět rozjela sérii vítězství a bude jí chtít prodloužit proti předposledním Tuklatům. Hosté zlepšují zápas od zápasu svůj herní projev, ale při možné absenci asi největší opory Pazdery očekávám jasné vítězství domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Plaňany se svojí mezinárodní letkou vládnou okresnímu přeboru a zůstane tomu tak i po aktuálním kole. Doma body neztrácejí a Štítary mají na začátek jara velmi těžký los proti kompletní špičce přeboru, což se projevuje na jejich prozatímním nulovém bodovém zisku. Tipuji, že se bude jednat o otevřené utkání se spoustou gólů a domácí si vítězství pohlídají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ondřej Černý 4
2. David Zdeněk 4
3. Honza Špinka 4
4. Jan Konůpek 3
5. Matěj Chromý 3
6. Marek Hrstka 3
7. Tomáš Rybák 3
8. Tomas Kratochvil 3
9. David Konupek 3
10. Lukáš Ležal 3
11. Dominik Kočí 3
12. Patrik Dočkal 3
13. Daniel Strejček 3
14. Adam Basko 3
15. Fanny Krejčí 3
16. Pavel Škopek 3
17. Matěj Teslík 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.