EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 10.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jaroslav Samson

Vypadá to, že se počasí po minulém aprílovém týdnu zase udobřilo, a tak by nemělo nic bránit tomu, aby se následující víkendové kolo bez komplikací uskutečnilo. I třetí jarní víkend slibuje zajímavé souboje. Šlágr kola se dá očekávat v Ludgeřovicích, kam zavítá Stará Bělá. Anebo pikantní záchranářský souboj mezi posledními dvěma celky, kde se bude hrát přímo o šest bodů. Rozhodně bude se nač těšit.

 

A jak to vidí Expert?

 

Dnes jsme za experta kola zvolili sportovního manažera a trenéra Jaroslava Samsona, jenž má s ostravsko-opavskou I.A třídou bohaté zkušenosti a dá se říci, že zná místní prajzské kluby od píky. V minulosti např. trénoval celky Oldřišova a Štěpánkovic, kromě toho vedl své angažmá i ve Velkých Hošticích. Poslední rok strávil v Dolním Benešově, kde působil v roli sportovního manažera. Na jaře měl převzít i roli trenéra a dokončit půlsezónu v MSFL, ale jak je známo, celek z Dolního Benešova nakonec do jarních bojů ani nezasáhl a své účinkování ve třetí lize ukončil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Tohle bude zápas o šest bodů. Darkovičky v prvním zápase prohrály doma s Bolaticemi, nyní musejí naplno bodovat. Navíc si myslím, že mají zkušenější tým. Tipuju výhru domácích.

Tip experta: 1 33 - 22 - 45 %
Komentář experta:

Oba týmy v prvním jarním zápase vysoko vyhrály, ale tohle bude zcela jiný zápas. Těžké na tipování, ale pokud budu vycházet z toho, co jsem viděl na podzim, tak mi spíše vychází výhra Ludgeřovic.

Tip experta: 0 63 - 26 - 11 %
Komentář experta:

Mokré Lazce minulé domácí utkání nezvládly, což budou chtít o víkendu napravit. Hradec minule neprohrál a tipuju, že neprohraje ani tentokrát. Tady mi vychází remíza.

Tip experta: 1 84 - 11 - 5 %
Komentář experta:

Věřím tomu, že vyhrají domácí Bolatice. Mají kvalitní a zkušený tým na tuto soutěž a především na svém hřišti vždycky předvádějí pěkný útočný fotbal, který se musí divákům líbit.

Tip experta: 2 11 - 5 - 84 %
Komentář experta:

Kravaře jsem viděl hrát při prvním utkání ve Štěpánkovicích a upřímně mě jejich výkon moc nepřesvědčil. Přesto nemusíme polemizovat, že mají na I.A třídu hodně kvalitní kádr, který by měl Kozmice porazit. Tipuju výhru Kravař.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Zápas o šest bodů. Zde věřím jednoznačně týmu ze Štěpánkovic. Viděl jsem jejich první zápas proti Kravařím, ve kterém zahrály na hranici svých možností a předvedly dobrý výkon. Navíc přes zimu přivedly hráče s třetiligovými zkušenostmi.

Tip experta: 2 21 - 5 - 74 %
Komentář experta:

Výkony Malých Hoštic jsou letos poněkud zklamáním. Docela zaostávají za tím, co předváděly v minulých sezónách. Vřesina se navíc pohybuje na čele, takže tipuju výhru hostí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Wendtner 5
2. Karel Klos 4
3. Radek Hruška 4
4. Michal Pěntka 3
5. Tony Tony 3
6. Radim Mudrik 3
7. David Skroch 3
8. Vojtěch Tomíček 3
9. David Kostka 3
10. Jakub Vidiševský 2
11. Ondřej Pytlík 2
12. Matěj Boček 2
13. Milan Petrík 2
14. Marek Kulaviak 2
15. Dominik Klinger 2
16. David Kroupa 2
17. Lukáš Burda 2
18. Marek Lišaník 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.