EXPERT TIP - 16.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 3.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Pěntka (hráč TJ Ludgeřovice)

O víkendu pokračuje druhé jarní kolo a my Vám přinášíme názor Experta, který odtipuje výsledky zápasů tohoto kola a přidá k nim i malý komentář. 

Jako Experta kola jsme si pro tentokrát zvolili jednoho z nejdéle sloužících hráčů v této soutěži, dnes už možno říci i hrající legendu ludgeřovického týmu - Michala Pěntku.

Jak to tedy vidí matador ludgeřovického týmu?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 41 - 41 - 18 %
Komentář experta:

Darkovičky vyměnily trenéra, ale přesto prohrály, je to spíše manšaft, který sbírá body doma. No a Hradec, tam se také vždycky hraje těžce, soupeř je velmi nepříjemný a hlavně nepředvídatelný. Myslím, že zápas skončí bezbrankovou remízou.

Tip experta: 0 19 - 25 - 56 %
Komentář experta:

Tak tady to také vidím jako vyrovnaný souboj. Slovan mile překvapil v minulém kole, když dlouho trápil Vřesinu a prohrál až smolně v nastavení. Hoštice doma vysoko prohrály, uvidíme, jak se tento minulý zápas na nich podepíše, ale přesto si myslím, že v Ostravě neprohrajou. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 76 - 12 - 12 %
Komentář experta:

Hostujícímu trenérovi Dušanovi (pozn. red: Dušanu Harazimovi) bych moc přál nějaký bod, ale tady si myslím, že si to Stará Bělá bez problémů pohlídá. Já sám ji považuji za jednoho z hlavních aspirantů na postup. Vidím to na jasnou výhru o tři branky.

Tip experta: 1 41 - 24 - 35 %
Komentář experta:

Tipuju výhru domácích, protože si myslím, že Vřesina bude sbírat body převážně na svém domácím hřišti. A Chlebičov na své "větrné hůrce" bývá dost nepříjemným soupeřem. Mi z tohoto zápasu vychází výhra domácích.

Tip experta: 2 45 - 33 - 22 %
Komentář experta:

Byl bych asi špatný hráč, kdybych dal cokoliv jiného než úspěch pro vlastní tým. Ale teď upřímně, my to bereme tak, že pokud se bude hrát v tomhle počasí, my tam jedeme vyhrát. Nám se v Kravařích vždycky dobře hraje, je tam pěkný areál, super atmosféra. Někdy to vyjde, někdy ne. Ale jestli se chceme dostat na dostřel prvním třem, musíme jednoznačně vyhrát.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Tak tady tipuju to samé, co v případě Staré Bělé, a sice jasnou výhru aspoň o tři branky. Zlatníky se teď potácejí s velkou marodkou a bůhví v jakém rozpoložení přijedou po minulém zápase u nás. A Kozmice po remíze si budou chtít tentokrát spravit chuť. Zde vidím jasnou výhru domácích.

Tip experta: 2 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Zde si troufnu vsadit na překvapení kola a dám na výhru Mokrých Lazců. Proč? Co jsem od známých zaslechl, tak Bolatice v minulém kole vyhrály poměrně po haluzi o gól v Darkovičkách. A Mokré Lazce nějakým způsobem bojovaly doma, ale nevyšlo jim to. Váhám, ale já zkusím dát překvapení a proto vsadím na Lazce.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Skroch 5
2. Dominik Klinger 5
3. Daniel Kožík 4
4. Ondřej Pytlík 4
5. Matěj Boček 4
6. Milan Petrík 3
7. David Kostka 3
8. Karel Klos 3
9. Dominik Gloser 3
10. Venca Likeš 3
11. Tony Tony 2
12. Radim Mudrik 2
13. Marek Wendtner 2
14. Lukáš Burda 2
15. Marek Lišaník 2
16. Michael Novak 2
17. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.